Belçika'nın İstanbul Başkonsolosu Vantieghem'den Koçal'a Ziyaret

Belçika'nın İstanbul Başkonsolosu Henri Vantieghem, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Belçika'nın İstanbul Başkonsolosu Henri Vantieghem, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yalova'ya gelen Başkonsolos Vantieghem ve beraberindekiler, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Vantieghem, ziyarette yaptığı konuşmada, Yalova'ya daha önce turistik gezi için geldiğini hatırlatarak, Yalova ile ticari faaliyetlerinin arttırılmasını, ülkesinden bir şehir ile Yalova'nın kardeş şehir olmasını arzuladığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Koçal ise kültürel ve sosyal konularda ortaklıkların olması durumunda kardeş şehir protokollerinin gerçekleştirilebileceğini ve gelecek davete sıcak bakılacağını vurguladı.

Yalova'nın kardeş şehirleri hakkında Vantieghem'e bilgi veren Koçal, daha sonra konuk başkonsolosa hediye takdim etti.

Muhabir: İsmail Ersan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: