Belde Belediyesine Itfaiye Ve Cenaze Aracı

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, makine parklarına itfaiye ve cenaze aracı eklediklerini söyledi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, makine parklarına itfaiye ve cenaze aracı eklediklerini söyledi.

Dönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının Karabük-Bartın geçiş yolunda bulunan beldeye yakışır hizmet etmek olduğunu söyledi.

Görevi süresince beldeye mezbehane, otobüs terminali, spor salonu ve anaokulu yapılması konusunda önemli katkılar sağladıklarını ifade eden Dönmez, şunları kaydetti:

"Belediyemizin önemli ihtiyaçlarından biri de araç konusu. Belediye makine parkımıza, eksikliğini hissettiğimiz itfaiye aracı ve cenaze aracı kazandırdık. Bölgemizdeki büyük yangınlara anında müdahale edebilecek bir itfaiyemiz oldu. İtfaiye aracının üzerinde bulunan merdiven 18 metre yüksekliğe ulaşabiliyor. İki cenaze kapasiteli cenaze aracında da soğutma sistemi bulunuyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: