Belde Ve Köyler Kapatılmamalıydı

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP Çerkezköy İlçe...

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İl Başkanı Enes Kaplan ile İl Yönetim Kurulu Üyelerini MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ile partililer karşıladı. Ordu, İl Teşkilatı ile istişare toplantı yapmak için bir araya geldiklerini söyleyerek “Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy ilçe ve belde teşkilatları ile istişare toplantısı yaptık. Bugün de İl Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile daha önce yapmış olduğumuz istişare toplantımızın değerlendirmelerini yapacağız. Ayrıca, İl Başkanımız ve il Yönetim Kurulu Üyelerimiz teşkilatımızın faaliyetlerini denetleyecekler.” dedi.

Reklam
Reklam

İl genelindeki ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, yapılan çalışma ve faaliyetleri kontrol etmeyi amaçladıklarını ifade eden MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, “Yaklaşan yerel seçim hazırlıkları hakkında da konuşacağız. Büyükşehir yapılanması kapsamında bölünen Çerkezköy’ün değerlendirmesini yapacağız. Yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacağız.” dedi.

Yerel seçimler için aday çalışmalarına henüz başlamadıklarını belirten Kaplan, “Seçim çalışmalarımızı 3 ayrı etapta gerçekleştireceğiz. İlk olarak seçim altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. İkinci etapta aday tespit çalışmalarımızı gerçekleştirecek ve son etapta da mevcut sorunlar ve çözüm önerilerini halkımızla paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı arefesinde yaşanan sel felaketinden Çerkezköy’ün de büyük ölçüde etkilendiğini ifade eden İl Başkanı Kaplan şöyle devam etti: “Afet bölgelerini Milletvekilimiz Bülent Belen ve ilçe başkanlarımızla birlikte dolaştık. Herhangi bir yaptırım gücümüz olmadığı için yalnızca notlarımızı aldık ve yapılması gerekenler hakkında fikirler oluşturduk.”

Reklam
Reklam

Enes Kaplan, sel felaketi sonrasında vatandaşlara yapılan yardımların yetersiz olduğunu söyleyerek “Devlet olarak selzedelerimizin tüm ihtiyaçları karşılamalıydı. Vatandaşlara 500’er TL vermekle yetinildi. Üstelik bu paralar herkese de verilmedi. 500 TL kimsenin yarasını saracak bir tutar değildir.’’ İfadelerine yer verdi.

Büyükşehir yasa tasarısıyla oluşturulan Büyükşehirlere MHP olarak karşı çıktıklarını belirten İl Başkanı Enes Kaplan, “Köy ve beldeler kapatılmamalıydı. Bu yasa insanları kutuplaştırmak ve ülkeyi bölmek adına hazırlanan bir yasadır.” dedi. Kaplan, “Tekirdağ Merkez’den Karlıköy’e Pınarça’ya nasıl hizmet götürülecek? Bu bölgelerde ciddi sorunlar yaşanacak” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz