Belde Ziyaretlerinin Finali Adala’da Gerçekleştirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde her hafta bir belde belediyesinin düzenlediği yemekli programlarının finali Adala Belediyesi’nde gerçekleştirildi.Adala...

Manisa’nın Salihli ilçesinde her hafta bir belde belediyesinin düzenlediği yemekli programlarının finali Adala Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Adala kasabasında gerçekleştirilen yemekli programa Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, daire müdürleri ile belde belediye başkanları ve davetliler katıldı. Program kapsamında Alara meyve üretim çiftliği ardından kanyonun olduğu bölge incelendi. Tekne gezintisi gerçekleştirildi. Program hakkında açıklama bulunan Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan, “Salihli'de her hafta bir belde belediyesi tarafından organize edilen yemekli programın finali bizim belediyemizde gerçekleştirildi. Bu yemekli programlar sayesinde hem belde belediyeleri arasındaki koordinasyonunu sağladık, hem de yemeğimize katılan Kaymakam Ertan Peynircioğlu olmak üzere diğer daire müdürlerine sorunlarımızı bizzat anlatma imkanı bulduk" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ertan Peynircioğlu da, "Köylerimizde olduğu gibi beldelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve belde belediyelerimizin imkanları doğrultusunda yaptığı çalışmaları görmek için böyle bir organizasyon gerçekleştirildi. Köy ziyaretlerinde sadece ilgili kurumların müdürleri yer almıştı. Belde ziyaretlerinde ise Salihli’de faaliyetlerini sürdüren tüm daire Müdürlerimiz yer aldı.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: