Belediye 2 Bin 500 Kandil Tatlısı Dağıttı

Bartın Belediye Başkanlığı tarafında eski belediye binası önünde 2 bin 500 adet tatlı dağıtıldı.Bartın Belediye...

Bartın Belediye Başkanlığı tarafında eski belediye binası önünde 2 bin 500 adet tatlı dağıtıldı.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından Berat Kandili dolayısıyla Bartın eski belediye binasında önünde vatandaşlara tatlı dağıtıldı. Yaklaşık 2 bin 500 adet tatlı kısa sürede vatandaşlar tarafından tüketildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Her kandil gecelerinde olduğu gibi yine vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirtti. Başkan Akın, “Bugün Allah nasip ederse Berat Kandili’ni kutlayacağız. Allah’ım bütün Müslümanların Berat Kandili’ni gecesi tüm vatandaşlarımızın ailelerine ve bölgemize hayırlı etsin. Tüm İslam alemine hayırlı etsin. Bugünün yüzü suyu hürmetine Allah’ım sağlık, huzur ve barış versin. Bu gece bütün günahların affedildiği gece onun için bizde bütün kandillerde olduğu gibi vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından dağıtılan tatlılar kısa sürede vatandaşlar tarafından tüketildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: