Belediye 36 yıllık kanalizasyon şebekesini yeniledi

Adana’nın ilk planlı mahallesinden biri olan Emek mahallesinde 36 yıllık kanalizasyon şebekesi yenilendi. Muhtar ve...

Adana’nın ilk planlı mahallesinden biri olan Emek mahallesinde 36 yıllık kanalizasyon şebekesi yenilendi. Muhtar ve semt sakinleri, şebeke yenileme çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.
Adana Muhtarlar Birliği İl Başkanı ve Emek Mahallesi Muhtarı Soner Şimşir, kanalizasyon şebekesinin yetersiz geldiği için sürekli tıkandığını, başkan Aldırmaz'ın konuyu gündemine alarak kanalizasyonu yenilettiğini söyledi. Şimşir, bundan dolayı başkan vekiline teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise 1975-76 yılında döşenen kanalizasyonun işlerliğini kaybettiğini hatırlatarak, 3 bin 176 metre kanalizasyon ile ev bağlantılarını da yaparak vatandaşları mutlu edeceklerini söyledi.
ASKİ ekiplerinin şebeke çalışmasını sürdürdüğünü vurgulayan Aldırmaz, “Altyapı uygulamalarından sonra asfaltını da yapacağız. Çalışmalar büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Hedefimiz en kısa sürede bitirmektir. Bu modern mahallenin refah seviyesini yükseltmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu nedenle, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat vereceğim ve peyzaj düzenlemelerine de yardımcı olacağız. Yapılan hizmet şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz