Belediye Aile Yaşam Merkezi Sosyal Ve Kültürel Ihtiyaçları Karşılayacak

Kırşehir Belediyesi, ilin bütün sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını bir merkezde karşılayacak.Yakın bir tarihte faaliyetlerine başlayan...

Kırşehir Belediyesi, ilin bütün sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını bir merkezde karşılayacak.

Yakın bir tarihte faaliyetlerine başlayan Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi, sosyal ve kültürel hizmetleriyle göz dolduruyor. 25 farklı alanda ücretsiz olarak verilen kurslar halktan büyük ilgi topladı. Şehir merkezinde insanlara yürüme mesafesinde uzaklıkta olan merkez bütün sosyal imkânlara uygun olarak dizayn edildi, ihtiyaca göre sınıflara ayrıldı. Yoğunluk ve isteğe göre ders saatleri esnek bir şekilde ayarlanan merkez ücretsiz hizmet veriyor.

Reklam
Reklam

Haftanın her günü hizmet sunan Aile Yaşam Merkezi, 25 farklı dalda faaliyet gösteriyor. Aile Yaşam Merkezi’nde girişimcilik kursu, diksiyon, İngilizce, çocuk gelişimi, bilgisayar kullanımı, bilgisayar programlama, Türk halk oyunları, fotoğrafçılık, bağlama eğitim, gitar eğitimi, piyano eğitimi, ney eğitimi, keman eğitimi, iğne oyası, tel kırma, tezhip sanatı, dekoratif ev aksesuarı, takı tasarımı, yağlı boya resim, spor eğitimi(aerobik-step), spor eğitimi (plates) hızlı okuma, Osmanlıca, makyaj teknikleri, karakalem gibi kurslar bulunuyor. Ayrıca spor aktiviteleri dışındaki bütün kurslara ücretsiz kayıt yapılabiliyor.

Yapılan ve yapılacak en büyük yatırımların insana olan yatırımlar olduğunu vurgulayan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Tüm çalışmalarımızda ve hizmetlerimizde insan unsurunu ön planda tutuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve uygulanmak üzere tasarladığımız projelerimizle, Kırşehir’e özlenen hizmetleri sunuyoruz. Sosyal ve kültürel alanda büyük bir boşluğu kapatacak Aile Yaşam Merkezimiz, bölgede örnek teşkil edecek yerler arasında kısa zamanda yerini alacaktır. İnsanımızın gizli kalan marifetlerini bu merkezde ortaya çıkarmayı umuyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: