Belediye Başkan Vekili Aldırmaz, yangın çıkan fabrikada incelemelerde bulundu

Adana’nın İncirlik Köyü’nde Hilal Ambalaj Fabrikası’nda çıkan yangın yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili...

Adana’nın İncirlik Köyü’nde Hilal Ambalaj Fabrikası’nda çıkan yangın yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle facianın eşiğinden dönüldüğünü söyledi.
Bugün saat 15.30 sıralarında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın yerine gelen Aldırmaz, söndürme çalışmalarını bizzat denetledi. İtfaiye Müdürü Nihat Gündüzer’in müdahale sırasında yaralandığı yangının kontrol altına alınıp tamammen söndürülmesinden sonra açıklama yapan Başkan Vekili Aldırmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Burada kritik olan fabrika ambalaj sanayi olduğu için kağıt gibi yanıcı maddeler vardı. Ayrıca, fabrika doğalgazla çalışıyordu. Bu çok önemli. Arkadaşlarımız öncelikle müdahaleye bu noktalardan başlayarak, yangının çevreye sıçramasını önledi. Daha sonra çatıdaki yangını kontrol altına aldılar. Bu müdahaleden sonra fabrikanın işlevini sağlayan iş makimaları da zarar görmeden yangın kontrol altına alındı. Daha sonra soğutma işlemlerine geçildi. Yangına müdahale sırasında bir arkardaşımız yaralandı. Sanıyorum kolunda kırık var. Ona da acil şifalar diliyorum. İtfaiye Daire Başkanımızın şahsında tüm itfaiye personelimize, belediye personelimize teşekkür ediyorum. Fabrika sahipleri burada, muhtarımız burada, Emniyetimiz burada. İtfaiyemizin anında müdahalesi sonucu önemli bir facia önlendi. Adana’ya çok büyük geçmiş olsun."
Hilal Ambalaj Fabrikası Müdürü Yusuf Kaplan, yangın söndürme çalışmalarını baştan sona denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve yangına anında müdahale eden itfaiyeye teşekkür ederken, kolundan kırık olduğu tespit edilen İtfaiye Müdürü Nihat Gündüzer’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz