Belediye başkan vekili makamında öldürüldü

Afyonkarahisar'da, sabah yaşanan belediye başkan vekili cinayeti, avukat cinayeti ve fırıncı cinayetinin zanlısının Bayram A. olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar'da, sabah yaşanan belediye başkan vekili cinayeti, avukat cinayeti ve fırıncı cinayetinin zanlısının Bayram A. olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Belediye Başkan Vekili Seydi Aşkın, makamında vurularak öldürüldü. Başkan Vekili Aşkın'ı vuran kişi, belediyeden sonra fırında çalışan Seydi Aşkın'ın babası Mustafa Aşkın'ı da vurarak öldürdü. Buradan merkeze gelen zanlının avukat Hüseyin Burhan Hayran'ı da öldürerek kaçtığı iddia edildi.

İscehisar ilçesinde 10 yıl önce fırıncılık yapan ve iki komşu olan zanlı Bayram A. ile belediye başkan vekilinin babası Mustafa Aşkın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Mustafa Aşkın'a bıçakla saldıran Bayram A., işçilerin araya girmesiyle bir fırın işçisinin bıçakla ölümüne neden oldu. Olay sonrası cezaevine giren Bayram A., uzun süre yattığı hapishaneden çıktı.

Reklam
Reklam

Bugün Belediye Başkanlığı'na giden Bayram A., Belediye Başkanlığı'na vekaleten bakan Seydi Aşkın ile yine fırın yüzünden tartıştı. Tartışmada yanında bulunan silahını ateşleyen Bayram A., Seydi Aşkın'ı makamında öldürdü. Olayda yaralanan bir kişinin de, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Olay sonrası belediyeden ayrılan Bayram A., fırına giderek Mustafa Aşkın'ı da öldürdü. Daha sonra Afyonkarahisar merkeze gelen zanlı Bayram A., Aşkınlar'ın avukatını da makamında öldürdü.

Bayram A., Emniyet Müdürü Kasım Korkut'un oluşturduğu ekiplerce merkeze bağlı Gebeceler beldesinde yakalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: