Belediye Başkan Vekili Yavuz’dan Sakatlar Derneği’ne Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, beraberinde Başkan Yardımcısı...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yolasığmazoğlu, özürlülerle ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özürlülerin hayat kalitelerini yükseltmek için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Başkan Yolasığmazoğlu, kurdukları tekstil atölyesi ve diğer işletmelerle hem özürlülerin istihdamını sağladıklarını, hem de üretim yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını ifade etti. Dernek olarak görev ve faaliyetleri gereği ülke genelinde yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Yolasığmazoğlu, derneklerine en fazla desteği Kastamonu Belediyesi’nin verdiğini, bu sebeple başta Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Başkan Vekili Bahri Yavuz ve belediye yöneticileri olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Eski Belediye hizmet binasının bir bölümünün derneklerine tahsis edildiğini, Sakatlar Derneği olarak dağınık durumda olan birimlerini burada bir araya getirdiklerini söyleyen Başkan Yolasığmazoğlu, bunun da işlerini kolaylaştırdığını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kastamonu Sakatlar Derneği’nin üreten, istihdam sağlayan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, “Sizler hazır yiyen değil, çalışan, üreten bir sivil toplum örgütüsünüz. Siz diğer sivil toplum örgütlerine de bu bakımdan iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: