Belediye Başkan Yardımcısı Çipiloğlu Su Depolarını İnceledi

Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile...

Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile birlikte kentin su ihtiyacını karşılayan su depolarını inceledi.

Uncubozköy, Çapa Çarık ve Ilıca depolarındaki incelemelerde, Su İşleri Müdürü Erdal Nohutçu, Başkan Yardımcısı Çipiloğlu’na çalışmalar hakkında bilgi verdi. Depoların güvenliği, çalışmalardaki koordinasyon ve su deposu çalışanlarının sorunları konularında bilgi alan Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, zaman zaman bu tür ziyaretleri gerçekleştirerek, sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözüm ürettiklerini söyledi. Vatandaşların sağlıklı su içmeleri için Belediye olarak su depolarında çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, “Manisa’nın su ihtiyacının karşılandığı içme suyu depolarında temizlik ve bakım çalışmasını sık sık yapıyoruz. İmkanlar çerçevesinde elimizden gelen en iyi hizmeti veriyoruz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de, su depolarının güvenliği, vatandaşa sağlıklı içme suyunun ulaştırılması konusuna hassasiyetle yaklaşıyor. Vatandaşlarımızın bize olan güvenlerini boşa çıkartmamak adına gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Allah'a çok şükür kentimiz hak ettiği hizmeti alıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: