Belediye Başkan Yardımcısı Kayaer, bayanlara 'Nezaket Okulu'nu anlattı

Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen programa katılan bayanlara hitap eden Pursaklar Belediye...

Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen programa katılan bayanlara hitap eden Pursaklar Belediye Başken Vekili Osman Kayaer, ‘Dede Torun Lokali’nde toplanan 100’ün üzerindeki hanıma ‘Nezaket Okulu’nun önemini anlattı.
Özgün projeleri ile adından sıkça söz ettiren Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okulu’nda çocuklara adab-ı muaşeret dersleri veriyor. Pursaklar Belediye Başkan Vekili Osman Kayaer ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Akif Durmuş’un katıldığı toplantıya hanımlar büyük ilgi gösterdi. 100’ün üzerinde hanımın katıldığı “Nezaket Okulu’nun Önemi” konulu toplantıda konuşan Kayaer, Pursaklar Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını benimsediğini, bunu da Dede Torun Evleri, Hanımlar Lokali, Nezaket Okulu gibi çalışmalarla sürdüklerini söyledi.
Nezaket okullarında çocukların küçük yaşlarda görgü kurallarını öğrenmeleri, büyük küçük arasındaki sevgi ve saygıyı kavramalarının önemine dikkat çeken Osman Kayaer, “Sizler çocuklarınızı buralara göndererek hem onların terbiyeli, ahlaklı yetişmesini sağlayacaksınız, hem de yarınlarınızı kazanmış olacaksınız.” dedi.
Pursaklar gibi nüfusu kalabalık olan bir ilçede böyle bir faaliyetin yapılmasının vatandaşlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Kayaer, Pursaklar’daki çocukların, gençlerin, Çankaya’dakilerden hiçbir eksiğinin olmadığının altını çizdi. Gençler için de yeni projelerinin olduğunu dile getiren Kayaer, “Erdemli Gençlik” projesi üzerine çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Hanımların sorularını da cevaplayan Osman Kayaer, her annenin çocuklarını iyi yetiştirme arzusunda olduğunu hatırlatarak, hanımlardan çocuklarını bu çalışmalara yönlendirmelerini istedi. Toplantının ardından hanımlar hem yanlarında getirdikleri yiyecek ve içeceklerle hem de belediyenin ikramları ile sohbetlerine devam ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz