Belediye Başkanı 15 Ayda 5 Bin 500 Yeni Doğan Bebeği Ziyaret Etti

Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından, annelere bebek hakkında bilgi vermek, dünyaya gelen bebekleri...

Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından, annelere bebek hakkında bilgi vermek, dünyaya gelen bebekleri ziyaret etmek amacıyla başlatılan "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında 15 ay da 5 bin 500 bebeğin ziyaret edildiği bildirildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, göreve geldikleri günden bugüne sosyal sorumluluk projelerine hız verdiklerini, bu kapsamda "Hoşgeldin Bebek" projesini başlatarak Yüreğir'de her doğan bebeğin ziyaret edildiğini söyledi. Çelikcan, belediyenin görevinin sadece alt, üst yapı ile park ve bahçeler hizmeti olmadığını, sosyal sorumluluk projelerinin de belediyenin görevleri arasında olduğunu belirterek, "15 ay önce başlattığımız 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında dünyaya gelen 5 bin 500 bebeğin ailesini ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde ailelerle tanışıp onların mutlu günlerinde yanında olup, küçük bir hediye verdik. Dolasıyla Yüreğir'e gelen her bebeği ziyaret edip onların yalnız olmadığını gösteriyoruz" dedi. Çelikcan, ziyaretlerinin sadece hediye vermek ve mutluluğu paylaşmak olmadığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ziyaret sırasında yanımızda belediyede görevli bebek uzmanı bulunuyor. Uzmanımız anne ve babalara bebeği nasıl büyütmeleri gerektiğini, nelere dikkat etmeleri gerektiğini bire bir anlatıyor. Ayrıca yanımızda getirdiğimiz bebeğin gelişimini anlatan kitapçıkları da anne ve babalara veriyoruz. Bu sayede özellikle ilk çocuklarını dünyaya getiren aileler için önemli bir ışık oluyor. Bizim amacımız hem mutluluğu paylaşmak hem de aileleri bebek yetiştirme konusunda bilinçlendirmek."

Çelikcan, yeni dünyaya gelen bebeklerin yanı sıra çocukların doğum gününe de katılmayı ihmal etmiyor. Bir çocuğun 1. yaş gününe katılan Çelikcan, çocuklarla mutlu anlar geçirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz