Belediye Başkanı Acar Fabrika Sahasını İnceledi

Dinar ilçesinde kurulumu devam eden Türkiye’nin en büyük meyve suyu fabrikasının haziran ayında üretime başlayacağı...

Dinar ilçesinde kurulumu devam eden Türkiye’nin en büyük meyve suyu fabrikasının haziran ayında üretime başlayacağı bildirildi.

Göknur Meyve Suyu fabrikası inşaat alanında incelemelerde bulunan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, fabrikanın müdürü Barış Aydal ve Yüksek Ziraat Mühendisi İsmet İçdemir’den fabrika ile ilgili bilgi aldı. Fabrika gezisi sırasında meyve boşaltma bölümlerini tanıtan fabrikanın müdürü Aydal, “Şu an için 72 kolondan 32’si dikildi. Hafta sonu terazileme işlemleri yapılacak. Bugün itibariyle İtalyanlar gelerek makinelerin kurulumunu yapacağız. 15 gün sonra ise fabrika yükselerek çok farklı bir görünüme kavuşacak” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Saffet Acar da, ülkenin en büyük meyve suyu fabrikasının belediye olarak alt yapı işlerinin tamamen yapıldığını anlatarak, fabrikanın ileriye dönük ilçe ekonomisine büyük katkıları olacağını kaydetti. Acar, fabrikanın çiftçilere zirai yönden ve teknik açıdan çok fayda sağlayacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz