Belediye Başkanı Akaydın'a Kosova'dan Ziyaret

Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cüneyd Ustaibo, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cüneyd Ustaibo, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

Akaydın, Cüneyd Ustaibo ve beraberindeki heyetin ziyareti sırasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kosova bizim soydaş ülkemiz. Hiçbir zaman yabancılık hissetmiyoruz. Kosovalı misafirlerimizi Antalya'da görmekten mutluyuz. Ticari ve kültürel ilişkileri geliştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Cüneyd Ustaibo da, Antalya'nın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizden her yıl Antalya'ya önemli sayıda turist geliyor. Her yıl Antalya'ya gelen turist sayısında artış oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kültürel ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Türk yatırımcıları bölgemize önemli yatırımlar yapıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Akaydın ve Ustaibo'ya birbirine çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: