Belediye Başkanı Akdoğan Yatırımcıları Niğde’ye Davet Etti

2. Niğde Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılırken, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yatırımcıları Niğde’ye...

2. Niğde Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılırken, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yatırımcıları Niğde’ye davet etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Niğde Günlerinde, Niğde Belediyesinin de oluşturduğu stant da ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği, Niğde Belediyesi standında belediyeye ait kültürel yayınların yanı sıra hizmetlerin tanıtımı da yapıldı. Ziyaretçiler, Niğde için çok önemli projelerin uygulandığını ifade ederek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Niğde hakkında ziyaretçilere bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye çalışmalarını da anlattı. Başkentte 2.si düzenlenen Niğde Günlerinin Niğde için önemine vurgu yapan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir Niğde son yıllarda İç Anadolu’nun parlayan yıldızı haline geldi. Hakikaten ciddi yatırımlar aldık. Ciddi hizmetler yapıldı. Niğde’nin çehresi değişti ve değişmeye de devam ediyor. Niğde’mizde ki bu durumu 3 yıl önce Niğde’ye gelenlerle, bugün gelenlerin mukayese etmesi daha kolay” dedi.

Yatırımcıları Niğde’ye davet eden Başkan Akdoğan; “Ankara’da ve ülkemiz genelinde ki yatırımcıları Niğde’ye davet ediyorum. Niğde’de Bor ilçesiyle birlikte 2 tane sanayi bölgesi var. Bu organize sanayi bölgelerinden biri karma organize sanayi bölgesi olarak geçiyor. Niğde’miz yatırıma gayet müsait bir ildir. Niğde demiryolu ağına sahip ve deniz ulaşımı olan Mersin iline otobanla bağlantılı bir il. İlimiz yatırımcılar için cazip şartlar taşıyor. Her platformda olduğu gibi yatırımcıları Niğde’mize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: