Belediye Başkanı Akdoğan’a Spora Katkılarından Dolayı Plaket

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Harun Kaplan tarafından...

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Harun Kaplan tarafından plaket takdim edildi.

Niğde Belediye Spor'un Pazar günü 68 Yeni Aksaray Spor oynadığı ve 2 - 1’lik galibiyetle sonuçlanan maçın ilk yarısında Niğde’nin spor ile tanıtılmasına katkılardan dolayı Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Harun Kaplan tarafından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a plaket takdim edildi.

Niğde Belediye Spor’un galibiyet sevincini seyirciyle birlikte yaşayan ve seyircilerin de yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Faruk Akdoğan maç sonrası da taraftarı selamladı.

Reklam
Reklam

Galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Akdoğan; “Bulunduğumuz Ligin şampiyonu ile oynadık, oynanan maç sayısına bakacak olursak 68 Aksaray Sporun bir maç fazlası var. Eğer onlar bir maç fazla oynanmamış olsaydı bu gün lider biz olacaktık. Biz lider koltuğuna oturabilecek güçteyiz. İnşallah yeni teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve seyircilerimizle beraber Niğde Belediye sporu 3. Lige taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bu gün de bunun için güçlü bir adım daha atmış olduk. Niğde Belediye Spor’un önümüzdeki maçlar da daha iyi olacağını düşünüyorum. Zor bir maçtı ama futbolcu arkadaşlarımız hakikaten canla başla mücadele ettiler galip geldiler. Takımı destekleyen halkımızın ve tüm takımda emeği geçen herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: