Belediye Başkanı Akdoğan’dan Öğrenci Evine Ziyaret

Okullarındaki başarılarıyla göz dolduran öğrencileri evinde ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğrencilere çalışmalarında...

Okullarındaki başarılarıyla göz dolduran öğrencileri evinde ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğrencilere çalışmalarında katkı sağlaması için test kitapları hediye etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın sürpriz ziyaretinden memnun olan ikisi ilkokul biri lise öğrencisi 3 kardeş sevinçlerini gizleyemediler. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a daha önce mektup yazan ve durumlarını dile getiren öğrenciler ziyaretten dolayı duygulu anlarda yaşadılar.

Öğrencilerin okullarındaki başarıları hakkında bilgi alan ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilere test kitapları hediye eden Başkan Akdoğan, halkın her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: