Belediye Başkanı Akgün’den İmamlara İftar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Albatros Restoranda verdiği iftar yemeğinde imamlarla bir araya geldi.İmamlara ilçe...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Albatros Restoranda verdiği iftar yemeğinde imamlarla bir araya geldi.

İmamlara ilçe genelinde yapımına başlanan ve devam eden cami ve diğer dini tesislerle ilgili bilgi veren Akgün; “Büyükçekmece'de eskiden iki cami, iki imam vardı. Her yıl cami ve imam sayımız artıyor. Bu yıl sadece iki yurt dışı olmak üzere yapımına başladığımız beş cami inşaatımız var” dedi.

İftardan sonra konuşan Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin de, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı olmadığını belirterek şöyle konuştu: “Bu ay kötü sözden arınma, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır.”

Reklam
Reklam

Başkan Akgün’ün dini tesis yapımındaki gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür eden Müftü Narin, şunları söyledi;”Eğitim ve dini tesis yapımı konusundaki hassasiyetinden dolayı belediye başkanımıza ayrı bir hayranlığım var. Tayinim Büyükçekmece’ye çıktığında başkanımızı tanıyanlar bana Büyükçekmece Belediye Başkanı yardımseverdir. Okul ve cami yapmayı çok sever dediklerinde hakikaten bu kadar yardımsever bir belediye başkanıyla karşılaşacağımı beklemiyordum. Halkımız adına dini tesislerimize gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı size ve ekibinize sonsuz şükranlarımı sunarım.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: