Belediye Başkanı Akın:

Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklamasının asılsız olduğunu iddia etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklamasının asılsız olduğunu iddia etti.

Akın, yaptığı yazılı açıklamada, kentte doğalgaz çalışmasına ilk kazmanın 26 Haziran'da vurulduğunu hatırlatarak, o günden bu yana da doğalgaz çalışmasını yürüten firma yetkilileri ile belediyenin istişareli çalıştığını ifade etti.

2012 yılı için hedeflenen 15 kilometrelik doğalgaz çalışmasının 10 kilometrelik kısmının tamamlandığını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tamamen firma yetkilileri ile istişare halinde giden çalışmada, firma mağdur edilmediği gibi, çalışmalara izin vermemek veya geciktirmek gibi bir durum da söz konusu değildir. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklaması asılsızdır. Zonguldak'ta 1 kilometre çalışma yapılmış. Kilimli, Kozlu, Çaycuma ve Devrek'te hiç kazma vurulamamışken, Bartın'da 10 kilometrelik çalışma yapılmasını engellemek olarak nitelendirmek, akla ve mantığa sığmamaktadır. Belediyemizi yıpratmaya yönelik zaman zaman yapılan bu tür açıklamalar, siyasi çekişme ortamı yaratmak amaçlıdır ve halkımızda bu söylemlere prim vermemektedir."

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: