Belediye Başkanı Ali Erdoğan Kurbanlık Pazarlarını Gezdi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Bayrama iki gün kala, kurbanlık pazarları ile kurbanlık kesim noktalarını...

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Bayrama iki gün kala, kurbanlık pazarları ile kurbanlık kesim noktalarını gezdi. Kurbanlık pazarında vatandaşlarla ve satıcılarla sohbet eden Erdoğan, kurbanlık satış yerlerinde ihtiyaç duyulan alt yapı hizmetlerini eksiksiz sağladıklarını söyledi.

Kurban Bayramı’na iki gün kala Uşak kent merkezinde bayram hareketliliği yaşanmaya başlandığı gözlenirken Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kurbanlık satış noktaları ile kesim yerlerini gezdi. Kurban Bayramı süresince belediye hizmetlerinin aksatılmadan devam ettirileceğini belirten Ali Erdoğan, kurbanlık kesim yerlerini de denetledi. Kurbanlık pazarlarında ihtiyaç duyulan alt yapı hizmetlerini sağlamaya çalıştıklarını ve vatandaşların talepleri doğrultusunda bu yıl bazı pazarları kaldırdıklarını belirten Ali Erdoğan, “Her yıl kurbanlık pazarlarını ve kesim yerlerini bayrama bir iki gün kala geziyoruz. Kurbanlık satan vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetlerin sağlanıp sağlanmadığını denetliyoruz. Bu yıl pazarda hayvan sıkıntısı yok. Üreticiler fiyatların geçen yılki fiyatlarla aynı olduğunu söylüyor. 200 bin nüfusa sahip kentimizde yaklaşık 30 bin küçükbaş hayvan kesimi yapılıyor. Biz belediye olarak tüm tedbirleri aldık. Ancak halkın da duyarlı davranmasını istiyoruz. Özellikle çevre temizliği noktasında duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: