Belediye Başkanı Asi, Yapımı Devam Eden Parkta Incelemelerde Bulundu

MARDİN (AA) - Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi, 8 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi, 8 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Başkan Asi, Parkta inşa edilen, anfi, bitki sergi alanı,, süs havuzları, çocuk oyun alanı ve fitness oyun grupları yer aldığını alanları tek tek gezerek bilgi aldı. Kızıltepe Belediyesi Proje Koordinatörü Yusuf Fidancı ve Proje Kontrol Heyetinde yer alan İnşaat Mühendisi Fuat Kayar da kendisine eşlik etti. Atatürk Mahallesi’nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunduğunu ifade eden Asi, şöyle dedi: "Kızıltepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından 2013 yılında DİKA’ya sunularak proje yapımını hak kazanan parkın rekreasyonu projesinin yapım çalışmaları devam ediyor. Her mahalleye bir park çalışmaları devam ediyor. Elimizdeki imkanlar nispetinde her mahallemize park ve çocuk oyun alanları yapmaya çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelip dinlenecekleri parklar yapacağız. Çocuklarımız daha güzel ve daha rahat ortamda vakitlerini geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: