Belediye Başkanı Bahçeci, 12 kulüp için alınan malzemeler törenle teslim etti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) bağlı 12 kulüp için...

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) bağlı 12 kulüp için alınan malzemeleri törenle teslim etti.
Törene Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ASKF Başkanı Mehmet Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Murat Atasoy ile amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.
Bahçeci, amatör spor kulüplerinin genç sporculardan oluşması nedeniyle gençlerin yanlış işlerle uğraşmasını önlemesinin oldukça önemli olduğunu belirtti. Bu nedenle gençleri sportif faaliyetlere desteklemeye çalıştıklarını ifade eden Bahçeci, "Amatör spor kulüplerinin tamamına yakın kısmı kulüp başkanlarının ve futbolcularının ferdi gayretleri ile ayakta kalıyor. Bizler de belediye olarak amatör spor kulüplerine destekte bulunmak ve onları unutmadığımızı göstermek için ihtiyaçları doğrultusunda tespit edilen malzemeleri kulüp başkanlarına teslim edeceğiz. Malzemeleri alırken kaliteli ve uzun süre kullanılabilir olmasına özen gösterdik. Kulüplerin ayakta kalması, yaşaması herkesin ortak gayreti ile oluyor. Kulüp sayısının artmasını temenni ediyorum. Çünkü kulüp sayısı ne kadar çok artarsa gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve birbirleri arasındaki dayanışmanın sağlanmasına büyük katkısı olacaktır. Bu vesile ile bütün amatör spor kulüplerine başarılar diliyorum." diye konuştu.
Konuşmaların arından 12 amatör spor kulübü başkanına eşofman, spor ayakkabısı ve futbol topundan oluşan malzemeler teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz