Belediye Başkanı Başarıyı Kutladı

2012 SBS sınavında başarılı olan Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğrencileri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı...

2012 SBS sınavında başarılı olan Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğrencileri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

2012 SBS sınavında üçüncü olan Furkan Albayrak ve sekizinci olan Melik Atakan Kemer, Özel Gülpembe İlköğretim Okulu Müdürü Nurullah Çetin ve Yönetim Kurulu adına hazır bulunan Ali Rıza Demirok nezaretinde gerçekleştirdikleri ziyarette, ders öğretmenleri Murat Nalçakan, Ertan Kahraman ve Zübeyir Kara'da yer aldı. Okul Müdürü Nurullah Çetin yaptığı konuşmada, “2012 SBS'de okulumuz

Reklam
Reklam

öğrencilerinin Bartın üçüncülüğü ve sekizinciliği gibi başarılı sonuçlar elde etmesi bizler için övünç ve mutluluk verici olmakla beraber öğrencilerimizin ve okulumuzun bu başarısını bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız olarak sizinle de paylaşmak istedik ”dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu yaşlar beyinlere bilgi ekme yaşlarıdır. Ektiklerinizin meyvesini şimdiden almaya başlamışsınız. Göstermiş olduğunuz başarı takdire şayandır. Genç arkadaşlarımıza eğitim hayatları boyunca başarılarının devamını diler onları bu seviyelere taşıyan siz değerli eğitimcilerimizi ayrıca tebrik ederim. Belediye olarak üzerimize düşen bir şey olduğunda okullarımıza ve eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, öğrencilere belediye logolu kupa hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: