Belediye Başkanı Çakır, Esenlik Şirketi Çalışanları İle Piknik Yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi’nin Esenlik Şirketi’nin çalışanlarına yönelik düzenlenen pikniğe katıldı.Orduzu Turgut...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi’nin Esenlik Şirketi’nin çalışanlarına yönelik düzenlenen pikniğe katıldı.

Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki Esenlik Şirketi çalışanlarına yönelik piknikte konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Esenlik olarak çalışıyoruz. Esenlik çalışmak demek, üretmek demektir. Bu yıl boyu çalışmanın bir yorgunluğu oluyor. Bu gibi piknik etkinlikleri ile moral ve motivasyon toplayarak yine işlerimize kaldığımız yerden devam etmek gerekiyor. Çünkü daha gerçekten daha yapacağımız çok işi var. Şehrimize ve belediyemize daha yapacağımız büyük işler var. Biz bunun farkındayız. Esenlik Şirketi son 4 yılda gücüne güç kattı. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Esenlik Şirketine son 4 yılda büyük destekler verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen organizasyonla ilgili değerlendirme yapan Belediye başkanı Ahmet Çakır, “Esenlik her kademede Malatya’ya en güzel hizmeti sunuyor. Bu da buradaki katkılarla oluyor. Esenlik’in hangi biriminde çalışıyorsa çalışsın, bütün arkadaşlarımızın bir tek amacı var, bu şehre en güzel hizmeti sunmaktır. Bu bir takım ve ekip çalışmasıdır. Buradaki herkes bu ekibin birer parçasıdır. Sizlerin varlığı Belediyemize güç, hizmetlerimize hizmet katıyor” ifadelerini kullandı.

Piknik etkinliğinde, çalışanların çocuklarına yönelik düzenlenen sandalye kapma yarışması ilgiyle izlenirken, etkinlikte çuval yarışması, yumurta yarışması ve halat çekme yarışmaları düzenlendi.

Çakır, çalışanların çocuklarına çeşitli hediyeler dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: