Belediye Başkanı Çakır'a Ödül

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sosyal Sorumluluk Projeleri ile 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sosyal Sorumluluk Projeleri ile 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

  1. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Projeleri ile yılın Belediye Başkanı Ödülü'ne, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Projesi ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır layık görüldüğü bildirildi.

    Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelere büyük önem veriyoruz. Bu projelerimizin ödülle taçlanması bizleri son derece mutlu ediyor. Bu alanlarda daha çok proje yapmayı, daha büyük ve daha kapsamlı projeler gerçekleştirmeyi bizlere hedef gösteriyor ve teşvik ediyor. Daha önce Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) Projesinin şimdi de Türkiye'de kendi alanında önemli bir dergi olan Özel Kalem Dergisi tarafından ödüle layık görülmesi bizleri gerçekten son derece mutlu etti" dedi.

    2.Yapı ve Denetim Fuarı açılışı nedeniyle İstanbul'daki törene katılamayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın ödülünü, Başkan Çakır adına Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz