Belediye Başkanı Cansız Mankene Kalp Masajı Yaptı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde sürücü kursu açılışına katılan Belediye Başkanı Sedat Sel, cansız mankene kalp masajı...

Sivas’ın Suşehri ilçesinde sürücü kursu açılışına katılan Belediye Başkanı Sedat Sel, cansız mankene kalp masajı yaptı.

Kursun açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yapılan törenin ardından İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazif Karkın, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nuh Genç ve Öz Uğurlu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uğurlu tarafından hizmete açılan sürücü kursunda, protokol üyeleri hizmetler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uğurlu’dan bilgi aldı. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “İlçenin kalkınma hamlelerinden birinin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün daha kaliteli işletmelerin ve özel sektörün ilçemiz ve vadi insanlarına getirdiği kalite takdire şayandır. Artık günümüz Türkiye’sinde yeni sistemler ve yasalar çerçevesinde her şey düzenli bir şekilde işlemekte. Yasalara uygun işlerini yürütmeyenlere ağır cezalar gündeme gelmekte. Yeni hizmete giren ve bölgemize hitap edecek sürücü kursumuzun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz Suşehri Belediyesi olarak, ilçemizin gelişimine katkı sağlayan bu ve bunun gibi hizmet yerlerimize elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Açılışı yapılan sürücü kursunu gezen Belediye Başkanı Sedat Sel, sağlık sınıfındaki cansız mankene kalp masajı yapınca ortaya ilginç kareler çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: