Belediye Başkanı Çelik, Aşevinde Sıcak Yemek Dağıtımını Denetledi

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Aşevi'nde sıcak yemek dağıtımını denetledi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Aşevi'nde sıcak yemek dağıtımını denetledi.

Aşevinden yararlanan ihtiyaç sahipleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Çelik, şöyle konuştu:

"Bir iftar çadırı kurup da ikram etseniz bu insanların çoğu oraya gelmezler, gelemezler, çekinirler yani. Polatlı 100 bin nüfuslu bir şehir ama genelde insanlar birbirini tanıdığı için o çekingenlik hasıl oluyor. Yıllardır bunu çadır kurmak şeklinde değil de aşevinden sıcak yemek dağıtım şeklinde gerçekleştiriyoruz. Buraya gelenler bana teşekkür ediyor, ettikleri dua memnuniyetin ifadesi oluyor. Vatandaşlarımızın güzel bir ramazan geçirmelerini diliyorum."

Reklam
Reklam

Çelik, düzenli olarak 200 ailenin evine giderek sıcak yemek yardımında bulunduklarını, her ramazanda ortalama 1000-1200 aileye sıcak yemek dağıttıklarını, kuru gıda yardımının ise 1500 paket olduğunu söyledi.

Muhabir: Ali Tuna

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: