Belediye Başkanı Çimenoğlu, Köprü Inşaatını Inceledi

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğü Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul...

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğü Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul ve beraberindeki teknik heyetle birlikte inşaat çalışmaları devam eden Fatih Mahallesi köprü alanında incelemelerde bulundu.

Fatih Mahallesi köprü inşaatı alanında derenin her iki yakası arasındaki kod farkı ve dönüş yollarıyla ilgili fikir alışverişinin de bulunulduğu inceleme heyetine Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hamza Demir de eşlik etti. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İl Özel İdare Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul ve beraberindeki heyete, bölgenin yerleşim ve yol yapısıyla ilgili bilgiler verdi. Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Fatih Mahallesi köprüsünün İlçenin uzun zamandır gündeminde olduğunu ifade ederek, bu köprünün yapılıp hizmete girmesiyle birlikte, hem ilçe merkezindeki eski köprünün ve ilçe merkezinin trafik akışının rahatlayacağını, hem de söz konusu mevkide yer alan yerleşim birimleri arasındaki ulaşımın kolaylaşacağını bildirdi. Köprünün yapımında en büyük emek sahibi olan TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’a bir kez daha teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Bu köprünün yapımı, ilçemiz için gerçekten büyük bir ihtiyaçtı. Sayın Köksal Toptan, bize çok yardımcı oldu, gerekli ödeneğin çıkarılmasını sağladı. Kendisine Alaplı halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz