Belediye Başkanı Çöp Topladı

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ile Eşbaşkan Gülistan Akel temizliğe dikkati çekmek amacıyla başlatılan kampanyada öğrencilerle çöp topladı.

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ile Eşbaşkan Gülistan Akel temizliğe dikkati çekmek amacıyla başlatılan kampanyada öğrencilerle çöp topladı. Batman Kent Konseyi Gençlik Meclisince "Sokak Senin Kent Senin" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyasına belediye meclis üyeleriyle katılan Belediye Başkanı Özdemir ve Eşbaşkan Akel, Gülistan Caddesi, 8 Mart Kadınlar Parkı ve Atatürk Parkı'nda çöp toplayarak, vatandaşlara çevreyi temiz tutmaları konusunda uyarıda bulundu. Kampanyanın bir gün ile sınırlı olmayacağını belirten Özdemir, her mahallede farklı tarihlerde temizlik kampanyası başlatılacağını söyledi. Halk toplantılarında çevre temizliğine dikkati çekeceklerini vurgulayan Özdemir, şöyle konuştu: "Temizlik zihinde başlar, önemli olan zihinlerimizi temiz tutmamızdır. 380 temizlik personelimizle hizmet veriyoruz. Bu sayı Batman için fazladır. Yeter ki çöplerimizi yerlere atmayalım. Bu konuda birbirimizi uyarmalıyız, uyarırsak bu kent de temiz olacak." Batman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Sekreteri Aysel Doğan ise kentlerin gelişmişlik göstergesinin kent temizliği olduğunu dile getirerek, "Batman maalesef temizlik duyarlılığı konusunda iyi durumda değil. Kentimiz kimliğimizdir. Kimliğimizin temiz görünmesi için temizlik kampanyamıza herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: