Belediye Başkanı Doğan, Tekman'da Muhtarlarla Biraraya Geldi

Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan muhtarlarla bir araya geldi.Tekman Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen...

Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan muhtarlarla bir araya geldi.

Tekman Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya belediye başkanı Yakup Doğan, AK Parti Tekman ilçe başkanı Taner Özer ve muhtarlar katıldı.

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen toplantıda muhtarlar köylerde eksik olan hizmetlerinin genellikle su sıkıntısı ve alt yapının eksiklikleri olduğunu dile getirdiler. Köylerde alt yapının eksik olduğu çoğu köylerde ise kanalizasyonun mevcut olmadığını ifade eden muhtarlar, köylerde aydınlatmanın da yetersiz olduğunu belirttiler.

Reklam
Reklam

Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan, gerek köy merkezinde ve gerekse köy mezralarında bulunan eksikliklerin kendisini de üzdüğünü belirterek, söz konusu sıkıntıları en kısa zamanda ilgili mercilere ileterek çözüm üretmek için çaba göstereceğini kaydetti.

AK Parti ilçe başkanı Taner Özer ise , “Bu sıkıntıları gidermek için elimizden gelen çabayı sarf ederek en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Şunu da bilmeliyiz ki önümüz kış inşallah hava muhalefetine girmeden bu hizmetlerin bir kısmını gidermeye çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: