Belediye Başkanı Edis, görevdeki üç yılını değerlendirdi

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Atatürk İş Merkezi'nde halka açık yapılan, bilgilendirme toplantısında, 3...

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Atatürk İş Merkezi'nde halka açık yapılan, bilgilendirme toplantısında, 3 yıllık belediye başkanlığını ve yapılan hizmetleri değerlendirdi.
Edis "Göreve seçildiğimiz tarihten itibaren, tarihi bir geçmişe sahip olan ilçemize ve ilçemiz halkına aşkla şevkle hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde, ilk iş olarak borç yapılandırması yaparak, önümüzü görerek ilerleme kararı aldık. 2009 yılında 10.500 milyon TL olan bütçemiz, 2012 yılında 52.740 milyon TL oldu. Belediyemizdeki eski model araçları elden çıkarıp, yerine 26 adet sıfır araç aldık. Önümüzdeki günlerde 1 adet itfaiye, 1 adette cenaze hizmetleri aracı daha alarak araç parkurumuzu güçlendireceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

20 adet yeni kamulaştırmayla, halk için ferah ortamlar oluşturduklarını anlatan Başkan Edis, yaptıkları çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi: "3 milyon adet parke taşı döşemesi ve 30 kilometre asfaltlama yaptık. Kanalizasyon ihalesine çıkıldı, ihale süreci devam ediyor. Bittiğinde hemen çalışmalara başlanarak Vezirköprü’nün kanalizasyon sorununa köklü bir çözüm getirmiş olacağız. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma, bu yıl ilk etapta belirlenen 3 mahallenin gaz bağlantıları eylül ayında bitirmiş olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: