Belediye Başkanı Fakıbaba'nın Temasları

ŞANLIURFA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisa'da temaslarda bulundu.

ŞANLIURFA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisa'da temaslarda bulundu.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fakıbaba, Manisa Genç İşadamları Derneği'nin davetlisi olarak gittiği kentte, konuşmacı olarak "Büyükşehirli Olmak" konulu panele katıldı.

Panelde 9 yıldır yürüttüğü belediye hizmetlerine ilişkin katılımcılara sunum eşliğinde detaylı bilgi veren Fakıbaba, şunları aktardı:

"Belediyecilik çok farklı bir iştir, aşk ve sevgidir. Halka hizmet edip onlarla iç içe olduğunuz zaman hiçbir şey sizi başarıya giden yolda engelleyemez. Partim isterse ben yine aday olurum. Büyükşehir olmanın oluşturduğu bir heyecan şimdiden bizlerde başladı. Benim düşüncem belirli bir zamandan sonra aynı işi yapan kişilerde körlük başlar ve işe adapte olma sorunu yaşanır. Halkıma hizmet etmeye devam etmek benim en büyük huzurum mutluluğum. Sabah 6'da kalkıp halkın içine karıştığım zaman insanlar beni de kendileri gibi görüyor. Her gün bir mahalleye giderim ve notlarımı alırım. Yapılması gerekenleri, eksik yönleri tespit eder sorunun çözümüne ilişkin çalışırım."

Reklam
Reklam

Panele, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran ile ilgililer katıldı.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: