Belediye Başkanı Fakıbaba'ya "AA Yıllık 2012" Hediye Edildi

ŞANLIURFA (A.A) - Anadolu Ajansı Şanlıurfa Büro Sorumlusu Mehmet Güldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Anadolu Ajansı'nın "Yıllık 2012"

ŞANLIURFA (A.A) - Anadolu Ajansı Şanlıurfa Büro Sorumlusu Mehmet Güldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Anadolu Ajansı'nın "Yıllık 2012" adlı çalışmasını hediye etti.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın makamında kabul ettiği Güldaş, 2012 yılının tüm önemli olaylarının yer aldığı yıllığı takdim etti.

Yıllığın bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere ajans tarihinde ilk kez 3 dilde birden hazırlandığını belirten Güldaş, çalışmayla geçen yılın en önemli olaylarının kronolojik akış içinde, çok sayıda yüksek kaliteli fotoğrafla bütünleştirilip okuyuculara sunulduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Yıllığı inceleyen Fakıbaba, "Çok beğendim, gerçekten önemli bir çalışma" dedi. Fakıbaba, başta Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere çalışmada emeği geçenleri tebrik etti.

Mehmet Güldaş, Belediye Başkanı Fakıbaba'ya AA muhabirlerinin fotoğraflarının yer aldığı 2013 yılı takvimini de hediye etti.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: