Belediye Başkanı Gürkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçedeki muhtarlar ve Battalgazi Belediye Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçedeki muhtarlar ve Battalgazi Belediye Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Gürkan, Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'ndaki toplantıda muhtarlara ve Belediye Meclisi üyelerine Büyükşehir Belediyeleri Kanunu hakkında da bilgi verdi. Gürkan, yasayla 47 mahalle, 7 belde ve 28 köyün Battalgazi ilçesine bağlanacağını belirtti. Battalgazi Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini de anlatan Gürkan, alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da ciddi işler yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: