Belediye Başkanı, Il Birincisi Futbolcuları Altınla Ödüllendirdi

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Bölgesi U-13 Futbol Müsabakalarında Geliboluspor'u 5-0 yenen ve il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Bölgesi U-13 Futbol Müsabakalarında Geliboluspor'u 5-0 yenen ve il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Çiçeklidede Spor U-13 futbol takımı, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Futbolcuları tebrik eden Özkan, sporcuları küçük altınla ödüllendirdi.

Özkan, ilçe halkının futbola fazla destek vermediğini belirterek, herkesi takımı desteklemeye çağırdı.

Bir şehrin tanıtılmasında kültürel miraslar kadar bu tür sportif faaliyetlerin de önemli olduğunu vurgulayan Özkan, "Bigaspor'da başkanlık yaptığım dönemde, 500 kadar lisanslı futbolcu vardı ve hedefimiz bine ulaşmaktı. Çocuklarımızın hem fiziki hem de ruhsal gelişimi için spora ve sportif faaliyetlere destek vermeliyiz. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Çiçeklidede Spor antrenörü Kadri Arslan da kısıtlı imkanlara rağmen çocukların 3 yıl boyunca çok çalıştığını belirterek, U-13 takımının amatör ligi şampiyon olarak bitirdiğini söyledi.

Takımın, Ayvacık'ta yapılan final müsabakasında izleyenlere keyifli bir futbol izlettiğini ifade eden Arslan, "Takımımız, rakibimiz olan Geliboluspor'u 5-0 mağlup ederek, şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Çiçeklidede gibi bir mahalle takımı, 11 ilçenin arasından sıyrılıp bu başarıyı elde etti. Şimdi hedefimiz Türkiye Şampiyonası'nda ilk 16'ya girmek" diye konuştu.

Muhabir : Biga / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: