Belediye Başkanı İrtem’den “ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” Na Destek

Belediye Başkanı Hasan İrtem, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğünce başlatılan “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası”...

Belediye Başkanı Hasan İrtem, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğünce başlatılan “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” na destek verdi.

TMO Hayrabolu Ajans Müdürü Hüseyin Gültekin’i makamında kabul eden Belediye Başkanı Hasan İrtem, kısa bir süre önce tüm yurtta başlatılan kampanya ile ekmek israfının önüne geçileceğini ümit ettiğini ifade ederek;” Kampanyaya bende tam destek veriyorum. Ülkemizde çöpe giden 2,1 milyar adet ekmek yoksulun fakirin sofralarına gitsin. Ben ekmeğin çöpe gitmesinin önlenmesi için başlatılan kampanyayı belediyemiz ses ve yayın cihazında vatandaşlarımıza duyurmayı aynı zamanda her ortamda uyarmayı bir görev sayıyorum. Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi için belediye olarak bize verilen her göreve hazırız. Amacımız çöpe giden ekmek yoksulun, fakirin sofralarına gitsin.Bunu planlamalıyız.” Dedi.

Reklam
Reklam

Hayrabolu TMO Ajans Müdürü Gültekin’de Belediye Başkanı Hasan İrtem’e, kampanyaya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: