Belediye Başkanı Köksoy:

Ardahan’ın tanıtımı için Kura Nehrinin kıyısında Rahvan at sürüşü yapıldı.Kura Nehri kıyısında yapılan tanıtıma, Vali...

Ardahan’ın tanıtımı için Kura Nehrinin kıyısında Rahvan at sürüşü yapıldı.

Kura Nehri kıyısında yapılan tanıtıma, Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Şehafettin Serten, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, Ardahan Ziraat Odası (AZO) Başkanı Latifşah Sural ve diğer yetkililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, amaçlarının Kura Nehri'ni dünyaya tanıtmak olduğunu belirterek, “Aslında Ardahan’da çok güzel gezilmeye, görülmeye değer yerler olduğunu göstermek istedik. Umarım amacımıza ulaşmış oluruz. Bugün böyle bir etkinlik yapıp dikkat çekmek istedik. Elimizdeki bu potansiyeli dünyaya tanıtmak için böyle bir gezintinin fayda sağlayacağını uygun gördük” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Faruk Köksoy’da; “Rahvan at sürüşünün Türkiye’de en güzel Ardahan olduğunu, Ardahan çayırlarının olduğunu ve at’lı turların Ardahan Kura Kanyonunun olduğunu vurgulayarak, at binmeyi sevenleri Kura Nehri kıyısına davet etti.

Başkan Köksoy, ''Bu söylenmez yaşanır. Bizde bu nedenle at binmek isteyen ve Kura Nehri ile Ardahan Ovası'nın bu eşsiz doğasını tatmak isteyenleri bu etkinlikle davet ediyoruz'' diye konuştu.

Atlara binenler, Kura Nehri'nde kısa bir tur atarak, Ardahan Köprüsü ve Ardahan Kalesi'nde gezintiyi sonlandırdılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: