Belediye Başkanı Köksoy'a Ziyaret

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan ve yönetimini kabul etti.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan ve yönetimini kabul etti. Taştan, burada yaptığı açıklamada, 30 mart seçimlerinden sonra ilk kez Köksoy'u ziyaret ettiklerini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Ardahan'ın geçmiş 5 yıllık süresinin dolu dolu geçtiğini belirten Taştan, şunları konuştu: "Başkanımıza hayırlı olsun derken bunu çok samimi bir duyguyla söylüyoruz. Çünkü sayın başkan 5 yıllık süre zarfında Ardahan'ı çok önemli bir noktaya taşıdı. Önemli projelere imza attı. Özellikle altyapıda Ardahan çağ atladı. Üstyapı yine aynı şekilde. Bu nedenle biz bugün gönül rahatlığıyla geldik ve gönül rahatlığıyla hayırlı olsun diyoruz. Hayırlı olacağına inanıyoruz. Çünkü geçmiş dönem iyi oldu. Geçmiş iyi olduğu için gelecek de iyi olacağına inancımız tamdır. Sayın başkanımız döneminde kısa sürede büyük mesafaler katedildi. Önemli risklere girildi. Doğalgaz gibi çok büyük projelere imza atıldı. Üstelik bunlar beklenmeyen tarihlerde başarıyla gerçekleşti." Taştan, belediyenin Ardahan'ın çıkarı doğrultusunda yapacağı her çalışmaya destek vereceklerini ifade etti. Başkan Köksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ardahan'ın ortak hareketle kalkınacağını belediye olarak ortak hareket tavrını Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'nden gördüklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: