Belediye Başkanı Makamını Konteynere Taşıyarak Mahalleleri Geziyor

Karabük’ün Eskipazar ilçe Belediye Başkanı Dursun Baş, mahallelerde yer alan cami derneklerinden yaptığı toplantılarda sıkıntı...

Karabük’ün Eskipazar ilçe Belediye Başkanı Dursun Baş, mahallelerde yer alan cami derneklerinden yaptığı toplantılarda sıkıntı yaşayınca durumu konteynerle çözerek, mobil hizmet aracı yaptı.

Belediye Başkanı Dursun Baş, belediye binasındaki makamını halka daha iyi hizmet verebilmek için mahallelere taşıdı. Konteyner içerisinde oluşturulan başkanlık makamını ekibiyle beraber her gün bir mahalleye taşıyarak halkın sorunlarını genç yaşlı demeden birebir dinleyen Başkan Baş, ilçenin ve mahallelerin sorunları ile bu şekilde daha yakından ilgilenme fırsatı buluyor ve yapılabilecek hizmetleri anında çözüme kavuşturuyor.

Reklam
Reklam

Sadece seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Baş, “Başlattığımız hizmetin adı belediye mobil hizmet aracı dediğimiz, seyyar hizmet aracıyla birlikte mahallelerde birebir sorunları görmek ve çözüm üretmek için buradayız. Biz halkımızla sürekli bir araya geliyoruz sorunlarını dinliyoruz. Ama bize gelemeyen vatandaşlarımız için de bu uygulamayı yapma gereği gördük ve makamımızı biz onlara götürdük. Bize gelemeyen halkımız için biz onlara gitmeyi hedefledik ve gerçekleştirdik. Daha önce mahallelerimizde bulunan cami dernekleri ve kamu binalarından yapılıyordu. Ama Belediyeciliğin olumsuz yanlarından biri siyasetle içişe olunca cami derneklerini her zaman kullanamıyoruz. Vatandaşlar burada siyasi sorularda sorduğundan sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi Türkiye’de bir ilk olarak hizmet ayağınızda projesiyle yaptırdığımız konteynır ile vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Müdürlerimizle birlikte sorunları yerinde inceleyip sorunları çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: