Belediye Başkanı Polat:

Şehir merkezinde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayburt Belediyesi, yeni yerleşim alanlarında da...

Şehir merkezinde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayburt Belediyesi, yeni yerleşim alanlarında da yol açma çalışması yapıyor.

Şingah Mahallesi Kanarya Sokak’ta yeni yerleşim alanlarında yol ve kaldırım düzenleme çalışması yapan Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan alanlarda da yol genişletme çalışması yapıyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, hava şartlarının müsait olması nedeniyle çalışmalara hız kesmeden devam edildiğini belirterek şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

“İlimizde ihtiyaç duyulan kimi bölgelere yeni yol yapıyoruz kimi bölgelerde ise var olan yolları genişletip bu yollarımızın çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Şingah Mahallesi’nin Kanarya Sokak mevkiine son zamanlarda çok sayıda konut yapılması sebebiyle buradaki yolun daha yüksek standartlara ulaştırılması ihtiyacı vardı. Ekiplerimiz bölgedeki yol çalışmalarını sürdürüyor. Plan dahilinde yol üzerinde orta refüj ve kaldırım çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.”

Belediye Başkanı Polat, şehir merkezinde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam edeceğini de belirterek, “Değişen, gelişen ve güzelleşen şehrimizde çalışmalarımız artarak devam edecektir. Birçok projemiz var ve bunları zamanla hayata geçireceğiz. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi bu yılın bizim için bir hizmet yılı olması hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: