Belediye Başkanı Polat, Meclis Üyeleri İle İftarda Biraraya Geldi

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Belediye Meclis Üyeleri ile iftarda bir araya geldi.Bayburt Konağı’nda...

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Belediye Meclis Üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

Bayburt Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları Selahattin Kondolot ve Burak Görgülü, belediye meclis üyeleri Selahattin Karaman, Yaşar Bilgeoğlu, Gültekin Çobanoğlu, Şahin Kızılaslan, Nail Koçoğlu, Miyesser Ağın, Yemen Akbulut, Zeki Şipal, İlhan Güçlü, Mustafa Uçkan, Leyla Koçyiğit ve Fatih Burak katıldı.

Meclis üyeleri ile iftarda bir araya gelen Belediye Başkanı Polat, yemeğin ardından Bayburt Konağı bahçesinde çalışma arkadaşlarına çay ikram etti ve belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında onlarla fikir alış verişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Bu tür yemeklerin amacının birlik ve beraberliği güçlendirmek ve dostlukları pekiştirmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Polat, iftar yemeği davetine iştirak eden tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: