Belediye Başkanı Polat, Parke Dizdi

Fabrika Caddesi ve Nevzat Karaoğlu Caddesi’nde tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışması, Saat Kulesi’ne kadar geldi.Hoca...

Fabrika Caddesi ve Nevzat Karaoğlu Caddesi’nde tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışması, Saat Kulesi’ne kadar geldi.

Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nden sonra belediyemiz tarafından elden geçerek yeni görünümüne kavuşan Fabrika Caddesi ve Nevzat Karaoğlu Caddesi’nde tamamlanan çalışmalar, Saat Kulesi’ne dayandı.

Yol asfaltlama ve caddelerde yeniden düzenleme çalışmalarına aralıksız devam eden Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde asfaltlaması tamamlanan Fabrika Caddesi ve Nevzat Karaoğlu Caddesi’nde altyapı ve kaldırım çalışmalarını da tamamlayarak Saathane Meydanı’nda çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Bayburt Belediyesi parke taşı üretim tesisinde üretilen değişik renk ve şekildeki parke taşları ile yeniden yapılan kaldırımlar, vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Değişik renk ve şekilden oluşan parkelerin dizildikten sonra oluşturduğu bir birinden güzel geometrik şekiller vatandaşların takdirini kazandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, "Asfaltlama çalışması tamamlanan Fabrika Caddesi ve Nevzat Karaoğlu Caddesi üzerinde kaldırım çalışmalarımızda sona gelindi. Zemin çalışmalarımızla eş zamanlı bir şekilde kaldırım yenileme çalışmamızı da gerçekleştiriyoruz. Daha önce ifade ettiğimiz gibi amacımız Bayburt’u daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla Bayburt’u marka şehir haline getireceğiz. Program dâhilinde cadde ve sokaklarımızdaki asfalt ve kaldırım çalışmalarını devam ettireceğiz.” dedi.

Öte yandan belediyemiz ekiplerine çalışmalarla ilgili talimat veren Belediye Başkanı Polat, bir süre parke dizerek çalışanlara yardım etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: