Belediye Başkanı Polat’ın 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168’nci yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir...

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168’nci yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Her türlü maddi ve manevi değerlerimizin korunmasında, vatan topraklarımızda birlik, beraberlik ve güvenlik içinde yaşanmasında Türk Polis Teşkilatı’nın özverili çalışmalarının önemine değinen Başkan Polat mesajında şunları kaydetti:

“Yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de güvenlik ve istikrarın temini, huzur ve düzenin sürekli tesisi için vatandaşlarımızın polisimize tam desteğinin sürdürülmesi gerekmektedir. Emniyet Teşkilatımızın, şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inanıyorum.

Reklam
Reklam

Toplum destekli polislik çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen proje faaliyetleri; spordan eğitime, çocuklardan ailelere kadar geniş bir sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Bu süreçte polis, etkili bir kolluk gücü niteliğinin yanı sıra; çocuklarla etkinlik düzenleyen, öğrenciyle kalem tutan, sanatçıya sahne sunan, sivil topluma karanfil uzatan, kısaca toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen bir yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik kazanmıştır.

Bu vesileyle, yürüttükleri başarılı çalışmalarla, Bayburt’un ülkemizin en huzurlu illerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı dileklerimi iletiyor, güvenlik birimlerimize desteklerini esirgemeyen Bayburt halkına teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: