Belediye Başkanı Sadak’tan, Valiye Tebrik Ziyareti

Siirt bağımsız Belediye Başkanı Selim Sadak, Vali Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.Siirt Belediye Başkanı Selim...

Siirt bağımsız Belediye Başkanı Selim Sadak, Vali Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, beraberinde Kurtalan Belediye başkanı Necat Yılmaz ve Eruh Belediye başkan vekili Orhan Yıldırım ile birlikte, Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ahmet Aydın, “Siirt ilimizin sahip olduğu ekonomik ve sosyal potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ve diğer mesleki kurumlarla hep birlikte uyum içinde çalışacağız. Halkımızın huzur ve güven içinde, yaşam seviyelerini yükseltmek amacıyla büyük ölçekli projeleri hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bunu yaparken de birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, İlimizin huzur ve barış ortamını daha da güçlendireceğiz. Siirt’te son yıllarda yapılan yatırımlar, tarım ve hayvancılık konusundaki gelişmeler ve inşaatları hızla devam eden barajların bitirilmesi ayrıca ulaşım ağındaki gelişmeler ile ilimiz bir cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Aydın, Belediyelerin halkın müşterek ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda geliştirecekleri her türlü projeleri destekleyeceğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Belediye başkanı Selim Sadak ise yaptığı konuşmada, “Son Valiler kararnamesi ile atanan Valimize hoş geldiniz diyorum. İlimiz için canı gönülden hizmet edeceğine inanıyorum. Daha önce Siirt ilimizde başarılı çalışmalara imza atması ve sıcak insani ilişkileri dolayısıyla, Siirt halkı tarafından sevilen ve takdir edilmektedir. Bu duygularımla sayın valimize yeni görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz