Belediye Başkanı Torun, 7 yıldır her cumartesi çalışıyor

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun göreve seçildiği ilk haftadan beri 7 yıldır her cumartesi günü...

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun göreve seçildiği ilk haftadan beri 7 yıldır her cumartesi günü özel personeli ile birlikte çalışıyor.
Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve yakın çalışma ekibi hemen her cumartesi başkanlık makamında hafta içi yapıtıkları mesaiye devam ediyor. Ordu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğan Köleoğlu da Başkan Torun'un çalışma ekibi içinde yer alıyor. O da başkan gibi her cumartesi mesaiye devam ediyor. Cumartesi çalışmanın tek bir şartı var. Hafta içi resmi giyinen ekip hafta sonu daha serbest kıyafetleri tercih edebiliyor. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da son 7 yıldır cumartesi günleri daha çok spor giyinmeyi tercih ediyor. "Cumartesi günleri genelde geride kalan haftanın nasıl değerlendirildiğinin bir analizini yapıyoruz." diyen Başkanı Torun, daha çok yollar ve havanın oluşturduğu engeller üzerinde durduklarını, yaşanan aksaklıklar için özür dilerken ekiplerin hava açıldığında çalışmaları başlatmak üzere hazır bekletildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz