Belediye Başkanı Ürgüp'e AA Almanağı Hediye Edildi

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e AA Almanağı hediye etti.

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e AA Almanağı hediye etti.

Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret eden Coşkun, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağı'nı Ürgüp'e takdim etti. Almanağın yanı sıra AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün mektubunu da sunan Coşkun, Ürgüp'e almanakta yer alan fotoğraflar ve içerik hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp, AA'nın Türkiye'de ve dünyada yaşanan olayları tarafsız ve doğru bir şekilde yansıttığını belirterek, AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ü özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

AA'nın yılın fotoğrafları yarışmasında oy kullandığını hatırlatan Ürgüp, o fotoğraflardan çok etkilendiğini söyledi. O fotoğrafların da bulunduğu almanağın kendisi için çok önemli bir hediye olduğunu belirten Ürgüp, "Bu değerli almanağı muhafaza edeceğim. Almanağın hazırlanmasında emeği geçen başta sayın AA Genel Müdürü Kemal Öztürk ve tüm çalışanlara teşekkür ederim" dedi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: