Belediye Başkanı Yağcı, Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şişman ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şişman ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Kent Ormanı'ndaki toplantıda konuşan Yağcı, çocukların geleceğe hazırlanmasında öğretmenlerin büyük gayret ve desteği olduğunu bildirdi.

Yağcı, öğretmenlere gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek, öğretmenlerin eğitim alanında ellerinden gelen desteği göstermeye çalıştığını dile getirdi.

Yapımları devam eden Kültür ve Kongre Merkezi, Hamsu Vadisi projesi, yeni alışveriş merkezi, otogar, spor tesisleri, Şeyh Edebali Türbesi düzenlemeleri hakkında bilgi veren Yağcı, okullardaki şartların iyileştirilmesi çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Şişman ise Bilecik Belediyesi'nin eğitim anlamında güzel hizmetlere öncülük ettiğini anlatarak, "Eğitimde İş Birliği Protokolü" ve "Okullar Hayat Olsun" projelerinin güzel örnekler olduğunu kaydetti.

Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: