Belediye Başkanı Yalçın’dan Emniyet Amiri Çetin’e Hoşgeldin Ziyareti

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçeye yeni tayin olan Emniyet Amiri Mustafa Çetin’i makamında ziyaret...

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçeye yeni tayin olan Emniyet Amiri Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yalçın, Pazaryeri ilçesinin asayiş yönünden sıkıntısı olmadığına dikkat çekerek, “Pazaryeri halkı, kanunlara saygılı bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde hayatını sürdürmektedir. İlçemize yeni atanan Emniyet Amirimiz Mustafa Çetin’e çalışmalarında başarılar diliyor, emniyet teşkilatındaki yeni görevinin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Emniyet Amiri Çetin ise, ilçe halkını sakin ve cana yakınlığıyla bildiğini, görev süresi boyunca Pazaryeri'ne en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağını ifade etti. Ziyareti sırasında Başkan Yalçın’a İl Genel Meclis Üyesi Nazmi Ceyhan da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: