Belediye Başkanı Yaşar, Batıkent semt pazarını ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, pazar ziyaretlerine devam ediyor. Batıkent’te bulunan semt pazarını ve pazar...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, pazar ziyaretlerine devam ediyor. Batıkent’te bulunan semt pazarını ve pazar içerisindeki dükkânları gezen Yaşar, burada vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet etti. Yaşar, halk pazarı içinde bulunan 160 dükkânın iyileştirilebilmesi için de esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak küçük esnafı korumayı kendilerine görev edindiklerini belirtti. Yaşar, dükkanların atıl vaziyetten kurtulması ve esnafın iş yapabilmesi için yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Yaşar, “Bu dükkanlar sayesinde çok sayıda aile geçiniyor. Bu ailelerin ayakta kalmaları için dükkanların işlerliğini artırmamız lazım. Bu konuda hep beraber oturup düşünelim. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız.” dedi.

Reklam
Reklam

Pazarcı esnafının da şikâyet ve isteklerini dinleyen Yaşar, esnafın vatandaşa karşı kaba davranışlarına asla müsaade etmeyeceklerini belirtti. Yaşar, pazarlardaki hizmet kalitesini artırmak, vatandaş memnuniyetini sağlamak ve pazar yerlerinin daha sağlıklı, temiz ve düzenli olması amacıyla pazar denetimlerine hız kesmeden devam edileceğini kaydetti.

Yaşar, “Halkın sağlığı bizim için önplandadır. Pazarda satılan ürünlerin sağlığa uygun olmasının yanı sıra hijyenik ortamlarda vatandaşa sunulması da çok önemli. Sürekli denetimlerde bulunarak, halkın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını sağlıyoruz.” diye ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz